Despre noi

Cine suntem?

Echipa HELIX si-a inceput activitatea in anul 2009. Inca de la inceput tinta noastra a fost sa aducem o abordare profesionista in piata incalzirilor electrice din Romania, in special pe cea a incalzirii electrice in pardoseala. Acest obiectiv a fost realizat prin concentrarea pe detaliile fiecarui proiect astfel incat solutiile propuse de noi sa fie perfect optimizate si sa acopere obiectivele de confort ale clientilor nostri.

Astazi putem spune ca avem o cunoastere extinsa asupra acestui domeniu cu sute de proiecte realizate, fapt ce ne recomanda pentru orice proiect de incalzire electrica in pardoseala sau de protectie la inghet sau degivrare. Fie ca este vorba de incalzire in pardoseala la interior sau de incalziri electrice la exterior pentru protectia la inghet sau mentinerea unor anumite niveluri de temperatura, solutiile noastre sunt unele pe care va puteti baza in timp.

In timp gama noastra de produse si servicii a fost extinsa prin stabilirea de noi parteneriate cu furnizori externi. Dintre aceste mentionam compania ELEKTRA din Polonia furnizorul nostru pentru sisteme de incalzire electrica in pardoseala dar si alti furnizori de echipamente. Astazi va propunem pe langa solutiile de incalzire in pardoseala si solutii de incalzire cu radiatoare electrice de randament superior si panouri radiante.

Valorile noastre

Respect pentru clienti si parteneri. Ne dorim relatii de lunga durata bazate pe incredere, sinceritate si profesionalism.

Produse si servicii de o calitate. Toate solutiile noastre sunt gandite plecand de la nevoile clientilor nostri. Fiecare proiect este promisiunea noastra catre acestia.

Sustenabilitate si respect pentru mediu. Avem o singura planeta! Suntem convinsi de faptul ca fiecare decizie a noastra poate influenta mediul inconjurator. Toate solutiile noastre sunt construite in jurul conceptului de sustenabilitate.

Misiunea noastra

Ne dorim sa fim echipa cu cel mai complet portofoliu de incalziri electrice din Romania si sa contribuim la trecerea si adoptarea cat mai rapida de catre clientii romani a solutiilor de incalzire electrica.

Viziunea

Helix o referinta pe piata de incalzire in pardoseala datorita gamei complete de solutii dar si a calitatii acestora. Alegem numai cele mai performante echipamente. Dorim sa fim prima alegere a clientilor si partenerilor nostri.

La ce sa va asteptati

Instaland sistemele noastre va asigurati ca ati ales o solutie sigura, testata si dezvoltata de profesionisti.

Elementele de incalzire electrica in pardoseala beneficiaza de o garantie de pana la 20 ani. Aceasta garantie va este oferita impreuna cu partenerul si furnizorul nostru compania ELEKTRA, lider in domeniul fabricarii de echipamente pentru incalzire electrica.

Beneficii

Oferim solutii complete pentru sisteme de incalzire si/sau degivrare. Ne informam si ne concentram asupra fiecarui proiect propus de clientii nostri astfel incat ceea ce propunem sa reprezinte solutia optima.

Stim ca in ziua de astazi timpul este important asa ca suntem intotdeauna pregatiti sa raspundem indiferent daca este vorba de informatii sau comenzi de echipamente.