Termeni si conditii de utilizare

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare („Termenii”) înainte de utilizarea site-ului de internet www.helixsys.ro („Site-ul”). Prin utilizarea Site-ului, sunteţi de acord cu aceşti Termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu Termenii, vă rugăm nu utilizaţi Site-ul. Termenii se referă la drepturile şi obligaţiile dvs. legale şi includ prevederi importante referitoare la declinarea responsabilităţii şi la definirea instanţelor legale competente. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Proprietatea Site-ului

Site-ul este deţinut şi operat de Helix Tech Systems SRL (denumită în continuare Helix), companie constituită în baza legilor din Romania.

Licenţa de utilizare

Va invităm să vizitaţi Site-ul. Helix vă acordă permisiunea de a vizualiza informaţiile de pe Site şi de a tipări sau descărca materialele puse la dispoziţie pe Site în scop personal, necomercial, cu condiţia să fiţi de acord şi să acceptaţi fără modificare observaţiile, termenii şi condiţiile stipulate în acest acord şi cu condiţia să păstraţi intacte toate notele referitoare la drepturile de proprietate intelectuală, mărcile înregistrate şi alte note. Nu este permisă copierea, reproducerea, republicarea, încărcarea, transmiterea sau distribuirea în nici un fel a conţinutului Site-ului, inclusiv a imaginilor, a secvenţelor audio şi video, pentru uz public sau comercial, fără permisiunea scrisă a Helix. Este interzisă de asemenea utilizarea în vreun fel a oricăror materiale de pe Site într-un cadru al oricărui alt sit de internet.

Utilizarea acestui Site constituie acordul şi acceptarea dvs., fără modificări, a observaţiilor, termenilor şi condiţiilor stipulate în prezentul document. Ca o condiţie suplimentară a utilizării acestui Site, declaraţi şi garantaţi faţă de Helix că nu veţi utiliza Site-ul în scopuri ilegale, imorale sau interzise de termenii, condiţiile şi observaţiile prezentate.

Informaţiile transmise de utilizator

Orice comunicare sau material transmis Site-ului prin e-mail sau în alt mod este şi va fi tratat ca informaţii neconfidenţiale şi neproprietare. Orice conţinut transmis sau publicat poate fi utilizat de Helix în orice scop. Este interzisă publicarea sau transmiterea către sau de la acest Site a materialelor ilegale, ameninţătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legii.

Legături către şi de la alte materiale

Helix poate oferi hiperlegături către situri ale terţilor. Site-urile respective nu sunt controlate de Helix şi Helix nu este în nici un fel responsabilă de conţinutul acestor situri sau de conţinutul altor situri spre care aceste situri oferă legături. Helix nu recomandă companiile sau produsele către care poate oferi hiperlegături şi Helix îşi rezervă dreptul de a anunţa acest lucru pe Site. Helix îşi rezervă dreptul unilateral de a elimina orice legătură sau program de legare în orice moment. Dacă decideţi să accesaţi oricare dintre siturile terţilor, procedaţi astfel pe riscul propriu. Terţii pot oferi hiperlegături exclusiv către pagina principală a Site-ului Helix. Orice legături către situri secundare necesită aprobarea scrisă a Helix.

Conţinutul

Conţinutul acestui Site este supus modificărilor frecvente fără notificare prealabilă. Prin urmare, Helix nu garantează corectitudine şi actualitatea conţinutului menţionat. Vizitatorii Site-ului acceptă exonerarea Helix de orice responsabilitate referitoare la conţinutul Site-ului, la aplicaţiile conţinute în Site şi la utilizarea acestora.

Proprietatea intelectuală

Orice copiere, adaptare, traducere, aranjare, modificare sau oricare alt tip de utilizare a Site-ului sau a unei părţi a acestuia, precum şi a oricăror elemente protejate ale acestuia, în orice formă şi prin orice mijloace, este strict interzisă.

Nici un element din componenţa Site-ului nu trebuie înţeles a reprezenta o acordare de licenţă sau de drepturi de utilizare pentru mărcile comerciale afişate pe Site fără permisiunea scrisă din partea Helix sau din partea unei terţe părţi deţinătoare a respectivelor mărci comerciale.

Protejarea datelor

Helix colectează şi procesează informaţii referitoare la comportamentului utilizatorilor Site-ului în scopuri statistice şi comerciale. Pentru informaţii suplimentare referitoare la datele colectate de Helix şi la măsurile întreprinse pentru protejarea confidenţialităţii datelor utilizatorilor, vă rugăm să consultaţi clauzele de confidenţialitate.

Prin utilizarea sitului Helix, sunteţi de acord cu colectarea şi utilizarea informaţiilor dvs. personale de către Helix, conform prevederilor de mai jos. Helix îşi rezervă dreptul unilateral de a actualiza, modifica şi amenda clauzele de confidenţialitate. Toate aceste modificări şi amendamente au valoare juridică pentru toţi utilizatorii şi vizitatorii sitului Helix şi vor fi prezentate în cadrul acestuia.  

Responsabilitatea

Utilizarea Site-ului şi vizualizarea acestuia se va face pe riscul propriu al utilizatorului. Helix nu garantează corectitudinea informatiilor utilizate în cadrul acestui Site şi a informaţiilor, formularelor on-line şi a oricăror alte servicii puse la dispoziţie. Helix neagă explicit acordarea oricăror garanţii referitoare la subiectul sus-menţionat, inclusiv a celor de acurateţe, condiţie şi adecvare pentru scopuri comerciale sau de altă natură. Cu excepţia cazurilor pentru care se stipulează explicit contrariul în cadrul Site-ului, compania Helix este absolvită de responsabilitate în legătură cu orice daune referitoare la pierderi de profit sau venituri, indirecte, speciale, accidentale, rezultate sau alte daune aflate în legătură cu acest Site sau care decurg din utilizarea oricăror servicii puse la dispoziţie prin intermediul Site-ului.

Declinarea responsabilităţii

Materialele şi conţinutul publicate pe acest sit sunt oferite „ca atare”, fără garanţii explicite sau implicite de orice natură, inclusiv garanţii de adecvare pentru scopuri comerciale, garanţii de respectare a drepturilor de autor sau garanţii de adecvare pentru vreun scop anume.

De asemenea, Helix nu garantează acurateţea sau integritatea informaţiilor furnizate de terţe părţi accesibile prin intermediul legăturilor sau al altor elemente ale Site-ului.

Comandarea produselor

Helix depune toate eforturile pentru onorarea tuturor comenzilor, totuşi nu poate garanta disponibilitate unui anumit produs prezentat în cadrul acestui Site. Helix îşi rezervă dreptul de a întrerupe comercializarea oricăruia dintre produsele prezentate pe acest Site în orice moment, fără notificare prealabilă.

Actualizări

Helix îşi rezervă dreptul unilateral de actualizare, modificare şi amendare a termenilor şi a condiţiilor de utilizare în orice moment.