Fara griji 20 de ani

Sistemele de incalzire in pardoseala din gama Helix sunt fabricate de catre compania Elektra Polonia. Produsele incorporeaza cunostinte acumulate in zeci de ani de experienta si materiale de ultima tehnologie.

In functie de aplicatia aleasa, incalzire in pardoseala sau degivrare, elementele incalzitoare va sunt oferite cu o garantie de pana la 20 de ani.

calitate superioara a materialelor cablurilor incalzitoare

Controlul materiilor prime utilizate

Toate materiile prime utilizate in procesul de fabricatie Elektra sunt verificate in mai multe puncte ale procesului astfel incat calitatea produsului finit este la cel mai inalt nivel.

Flexibilitate si rezistenta mecanica superioara

Durabilitatea mecanica si flexibilitatea cablurilor incalzitoare din portofoliul nostru sunt rezultatul constructiei tip multifir a conductorilor de incalzire.

Flexibilitatea cablului este importanta atat pentru durata de utilizare dar si in operatiunea de instalare a acestuia, in functie de aplicatia aleasa.

Durata de viata extinsa fata de alte produse similare

Constructia bifilara pentru produsele din aceasta categorie face ca ambii conductori de incalzire sa se incalzeasca fapt ce permite distributia egala a temperaturii, 50% pe fiecare conductor.

Acest lucru diminueaza semnificativ temperatura de lucru a conductorilor de incalzire si le prelungeste semnificativ durata de utilizare.

Izolatie in dublu strat

Utilizarea in constructia cablurilor noastre a tehnologiei dublu strat ofera cablului incalzitor proprietati excelente din punct de vedere termic si electric, dar influenteaza pozitiv si durata de exploatare a produsului.

Extrudare precisa

Stabilirea exacta a parametrilor de extrudare este realizata computerizat si asigura o structura corecta si calitate perfecta a stratului de izolatie dar si a celui exterior.

Masuratori exacte

Utilizarea masuratorilor laser in procesul de extrudare asigura uniformitatea stratului de izolatie dar si a celui superior cu o toleranta de 0,05 mm si mentinea centricitatea pe toata lungimea de cablu.

Uniformitatea rezistentei

Mentinerea tensiunii in cablu si pastrarea uniformitatii rezistentei in procesul de fabricatie sunt realizate prin utilizarea de masini moderne pentru fiecare etapa a procesului de productie.

Uniformitatea si stabilitatea conductorilor incalzitori sunt masurate si confirmate in 6 puncte pe parcursul procesului de fabricatie.

Conexiuni perfecte

Masini moderne, calibrate cu precizie, asigura realizarea conexiunilor dintre cablurile incalzitoare si cablurile de alimentare.

Materialele utilizate in acest proces si metoda de realizare asigura un nivel de minim IPX7 al conexiunilor cablurilor incalzitoare.

Cod unic

Marcarea fiecarui produs cu un cod unic face ca istoria intregului proces de fabricatie si a materialelor utilizate sa poata fi inregistrata si analizata.

Calitate confirmata

Rezultatele testelor si certificatele emise de catre VDE, GOST-R, UL, Predom OBR, BBJ, Bureau Veritas, PZH aduc o confirmare independenta a calitatii produselor ELEKTRA.

In Romania, completam calitatea oferita de producatorul echipamentelor Elektra prin servicii de complete si de calitate certificate ISO 9001, 14001 si 18001.