Incalzire hidronica in pardoseala

Sistemul de incalzire hidronica in pardoseala, incalzire cu apa in pardoseala sau incalzire cu agent termic in pardoseala cum mai este denumita, reprezinta o solutie eficienta si foarte confortabila de incalzire a locuintelor dar si a spatiilor mari precum cele comerciale.

Sistemul se poate conecta si poate prelua agentul termic de la o centrala termica sau pompa de caldura distribuindu-l uniform in pardoseala in care au fost instalate circuitele de teava pentru incalzire.

Incalzire in pardoseala cu agent termic. Incalzire hidronica in pardoseala.

Confort optim oferit de sistemul de incalzire cu agent termic in pardoseala

Avantajele acestui sistem de incalzire sunt multiple dar cel mai important este ca acesta respecta nevoia de incalzire a organismului uman de la picioare in sus.

Incalzire hidronica in pardoseala inseamna economie si grija pentru mediu

Sistemele de incalzire hidronica in pardoseala sunt sisteme de joasa temperatura fapt care duce la o economie la consum si compatibilitatea acestora cu sisteme ecologice de producere a agentului termic precum pompele de caldura.

Solutia completa pentru incalzire cu apa in pardoseala

Va oferim solutii complete pentru realizarea sistemelor de incalzire hidronica in pardoseala: teava pentru incalzire in pardoseala, distribuitoare, fiting-uri, izolatiile aferente si sisteme de control specifice in functie de cerintele proiectului.

Calitate testata

Toate echipamentele noastre din gama de incalziri hidronice sunt fabricate in Uniunea Europeana.

Garantia

Compania ofera o garantie de 10 ani pentru echipamentele furnizate! Garantia acopera toate defectele de productie si design fiind acompaniata de o polita internationala de asigurare.

Sistemele de incalzire hidronica in pardoseala furnizate de Helix se bazeaza pe:

1. teava de incalzire in pardoseala, Ø16×2, Ø17x2mm sau Ø20x2mm, PE-Xa sau PERT cu bariera EVOX (Ethylene Vinyl Alcohol), respectiv EVOH

2. sistemul de izolatie si montaj tip placa cu nuturi sau placa plana, tacker.

3. distribuitoare/colectoare din inox, alama sau termoplastic complet echipate.

4. casete de distributie cu montaj in perete.

4. sistemele de control local sau la distanta.

Pentru o propunere privind realizarea unui sistem de incalzire in pardoseala Helix sunt necesare: proiectul sau schita a constructiei sau zonei pentru care doriti instalarea sistemului de incalzire in pardoseala si informatii despre nivelul de izolatiei termica, respectiv locatia constructiei.

Contacti-ne acum pentru o solutie personalizata proiectului Dumneavoastra de incalzire in pardoseala:

    Numele si prenumele*

    Adresa de email*

    Telefon*

    Oras*

    Mesaj