Termostat WiFi incalzire electrica in pardoseala OWD5

Noul termostat OWD5 este o noua versiune a termostatului nostru OCD5 la care s-au adaugat noi functii precum cea de comunicare fara fir prin WiFi. Prin aceasta utilizatorul se poate conecta la orice sistem de incalzire electrica in pardoseala via unei aplicatii mobile, oferind access usor si control total.

Aplicatia utilizata pentru controlul termostatelor OWD5 este cloud-based fiind testata pentru a asigura un control in siguranta.

Avantajele utilizarii unui termostat WiFi OWD5

 • ofera control WiFi termostatului OCD5
 • acces de la distanta prin aplicatie prietenoasa cu utilizatorul
 • contribuie la diminuarea costurilor legate cu functionarea sistemelor de incalzire electrica
 • compatibilitate cu aproape toate sistemele de incalzire electrica in pardoseala
 • pornire si setare si usoara cu ajutorul ghidului interactiv
 • instalare foarte usoara
 • control individual pe camere sau pe zone
 • posibilitatea conectarii mai multor utilizatori
 • nu sunt necesare alte echipamente tip „centrala” sau „gateway”
 • suporta WPS
 • toate celelalte avantaje oferite de termostatul tactil OCD5

Control individual sau pe zone? Tu decizi.

Cu termostatul WiFi OWD5 poti alege sa controlezi termostatul individual sau sa grupezi mai multe termostate intr-o zona de control.

Sistemul poate fi usor reconfigurat pentru a acoperi nevoi de control in schimbare. Aceasta scalabilitate usoara transforma sistemul OWD5 in solutia perfecta pentru diverse tipuri de proprietari. Fie ca doriti control la distanta pentru o baie incalzita sau pentru toata casa, OWD5 este solutia.

Control usor ce va indica toate informatiile relevante

Aplicatia mobila dedicata va ofera toate informatiile legate de sistemul de incalzire electrica in pardoseala. Mai mult va sunt afisate informatii legate de consumul instalatiei de incalzire astfel incat sa puteti maximiza economiile.

Unul sau mai multi utilizatori

Termostatul OWD5 da posibilitatea accesului unui sau mai multor utilizatori. Numarul de utilizatori se seteaza la prima initializare a sistemului dar poate fi usor modificat si ulterior daca este necesar. Prin aceasta functie se asigura nivelul de confort necesar utilizatorului curent.

Controlabil si in cazul intreruperilor de la Internet

Sistemul este proiectat sa fie robust astfel incat sa ramana accesibil si in cazul intreruperilor de la Internet. Aplicatia mobila este dezvoltata pentru utilizare zilnica si ofera utilizatorului accesul la setari precum stabilirea pragului de temperatura, programului de incalzire, stabilirea modurilor speciale de incalzire „Confort” si „Protectia la inghet”. Utilizatorii pot oricand accesa local toate functiile prin intermediul ecranului tactil de 2″ al termostatului OWD5.

Initializare ghidata

Fiecare controller OWD5 are modul WiFi integrat ceea ce face inutila prezenta altor echipamente precum centralele de comunicatie tip gateway. Tot ce va trebuie este un router WiFi compatibil cu access la Internet. Pe tot parcursul sunteti ghidat pentru a stabili cu usurinta toate setarile necesare functionarii sistemului de incalzire. Mai mult controller-ul suporta WPS pentru access simplu la router.

Conectare ultra-rapida la aplicatie

Aplicatia mobila, disponibila pentru Android si iOs, ofera asistenta in ceea ce priveste instalarea si conectarea noului termostat WiFi. Nu aveti nevoie de manuale de utilizare sau setare deoarece sunteti ghidat pentru a conecta cu usurinta termostatul la aplicatie si a va putea bucura de control total asupra sistemului de incalzire.

Compatibilitate completa cu majoritatea senzorilor de temperatura si cu sisteme de rame suport

In cazul in care OWD5 inlocuieste un termostat existent si nu doriti sau nu puteti schimba senzorul din pardoseala, tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti tipul senzorului utilizat din meniul termostatului si sunteti gata pentru utilizare.

In plus OWD5 este compatibil cu diverse rame suport.

Date tehnice termostat WiFi OWD5:

Alimentare: 100-240VAC
Incarcare: 16A
Instalare: in doza
Intreruptor: 2-poli, 16A
Gama temperatura confort: +5°C; +40°C pentru fiecare eveniment
Gama temperatura economica: +5°C; +40°C pentru fiecare eveniment
Grad protectie: IP 21
Dimensiuni (I x L x A): 82 x 82 x 40 mm
Ecran: 176 x 220 pixel, TFT
Control fara fir: WiFi (cloud)
Certificate: VDE, BEAB
Marcaj: CE