incalzire in pardoseala

Confortul termic si sistemul de incalzire baie

Atunci cand construim sau renovam baia ne gandim cel mai des la felul in care va arata: culori si dimensiuni ale placilor ceramice, design-ul cazii si al obiectelor sanitare, forma oglinzii etc. 

Pe langa aceste elemente care sunt vizibile va recomandam sa va ganditi si la sistemul de incalzire pe care il veti alege. Sistemele furnizate de Helix de incalzire in pardoseala sunt foarte usor de instalat si va pot oferi confort termic superior in comparatie cu alte solutii cum ar fi radiatoarele clasice. Ganditi-va numai la senzatia placuta pe care o veti avea sa pasiti pe o pardoseala calda atunci cand sunteti in baie sau iesiti din cabina de dus sau cada. In plus, pardoseala se va usca rapid iar baia va fi o zona cu adevarat confortabila.

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala poate fi utilizat ca sursa unica de incalzire pentru aceste zone sau numai pentru a incalzi pardoseala (sursa suplimentara de confort).

Instalarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala se poate realiza atat in sapa cat si in adezivul flexibil sau sapa autonivelanta.

Puteti alege variante de produs cum este covorasul incalzitor sau cablu incalzitor, in functie de suprafata pe care doriti sa o incalziti.

Controlul se realizeaza foarte usor prin intermediul unui termostat ce poate fi instalat chiar la interiorul bai si care masoara atat temperatura ambientala cat si cea din pardoseala. Va recomandam sa optati pentru termostate programabile astfel incat sistemul sa functioneze numai atunci cand aveti nevoie. Spre exemplu, puteti programa regulatorul de temperatura (termostatul) sa porneasca sistemul dimineata si seara astfel incat in perioada de absenta de acasa sa nu existe consum de energie electrica pentru sistemul de incalzire in pardoseala din baie.

Pentru incalzire baie si confort ridicat Helix va recomanda urmatoarele produse:

pas instalare covoras incalzire 1

Covoras incalzitor

port prosop electric baie

Port prosop electric

dezaburire oglinda baie

Folie dezaburire oglinda

 

 

 

 

3 Comments

    • Va multumim pentru mesaj! Daca este posibil avem rugamintea sa ne trimiteti suprafetele camerelor, locatia apartamentului si cateva informatii despre izolatia termica a acestuia pentru a va oferi un raspuns complet. Puteti trimite informatiile catre office@helixsys.ro sau sa ne comunicati un numar de telefon la care sa va putem contacta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *