incalzire electrica in pardoseala

Costul incalzirii in pardoseala

incalzire electrica in pardosealaDeoarece sistemul de incalzire in pardoseala nu mai este un subiect necunoscut ba chiar a devenit un sistem cautat de cei care isi construiesc casa sau cladiri cu alte destinatii precum birouri, comercial si chiar industrial, subiectul costul incalzirii in pardoseala in acest sistem este printre primele abordate in discutii.

Costuri si beneficii ale sistemului de incalzire in pardoseala

Pentru a va face o imagine clara asupra subiectului cost incalzire in pardoseala va vom prezenta mai jos informatii structurate astfel incat decizia sa fie luata in cunostiinta de cauza. Trebuie stiut faptul ca din punct de vedere al consumului clientii care opteaza pentru incalzire in pardoseala pot obtine economii la consum fata de alte sisteme de incalzire, datorita eficientei si randamentului superioare.

Costul specific echipamentelor pentru instalare

Un element care influenteaza costul incalzirii in pardoseala este tipul de echipamente. In gama noastra de produse puteti opta pentru cabluri incalzitoare sau pentru covorase de incalzire sau plase de incalzire cum mai sunt denumite. Daca cumulam costul elementelor incalzitoare (cabluri sau covorase), termostate de control plus senzori, accesorii de montaj, valoarea medie pe care o obtinem este de 35 eur per mp.

Sistemul de control

Costul incalzirii in pardoseala prezentat mai sus ia in calcul un termostat simplu pentru control (de ex. un termostat manual) dar in gama noastra gasiti si regulatoare sau termostate de control mai avansate ale caror costuri pot creste costul final al echipamentelor specifice sistemului de incalzire in pardoseala. Este bine de stiut ca un termostat avansat de control inseamna economie suplimentara la consumul sistemului de incalzire in pardoseala.

In principiu, se recomanda instalarea unui termostat in fiecare camera cu incalzire in pardoseala, deci numarul camerelor va influenta si costul incalzirii in pardoseala.

Pentru o propunere personalizata contactati-ne utilizand informatiile din sectiunea Contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *