termostat incalzire pardoseala OCD5

Noul termostat Premium OCD5 cu ecran tactil disponibil in curand!

Controlul sistemelor de incalzire intra intr-o noua etapa 

Progresul tehnic inregistrat in domeniul telefoanelor inteligente si a tabletelor este acum disponibil si pentru sistemele utilizate zi de zi, precum incalzirea in pardoseala si sistemele de incalzire in general.

termostat incalzire pardoseala OCD5

Noul termostat premium OCD5 si varianta WiFi OWD5 pentru controlul sistemelor electrice de incalzire in pardoseala local si la distanta!

A venit timpul sa scapam de butoane! Noul termostat are ecran tactil TFT color pentru o noua experienta in utilizare.

OCD5 pastreaza functia de adaptabilitate la conditiile termice precum modelul anterior Premium AF OCD4, atat de apreciata de clientii nostri. Prin aceasta functia regulatorul „invata” timp de cateva zile caracteristicile de inertie termica ale camerelor in care este instalat, dupa care controleaza cu exactitate sistemul de incalzire astfel incat sa atinga si sa mentina eficient temperatura stabilita de catre utilizator.

Mai mult, noul model introduce calendarul care face mai usoara modificarea programelor pentru iesirile in weekend sau vacante prelungite totul in vederea mentinerii exacte a temperaturii dorite cu un consum minim de energie.

In plus fata de modelul anterior, OCD5 permite programarea a 6 evenimente pe zi ceea ce va permite un nivel superior de personalizare a programului de incalzire.

„Cireasa de pe tort” este noul concept de constructie a codului QR in meniul regulatorului, unde sunt memorate toate setarile si informatii despre consumul si costul de functionare ale sistemului electric de incalzire in pardoseala. Este suficient sa scanati codul afisat pe ecranul regulatorului pentru ca toate aceste informatii sa fie afisate clar ca diagrame si liste.

Pentru controlul la distanta puteti opta pentru versiunea WiFi a acestui termostat, si nuame, OWD5 care va permite controlul total de la distanta al sistemului  de incalzire electrica in pardoseala prin aplicatia mobila disponibila pentru iOs si Android.

Specificatii tehnice:
Alimentare: 100-240VAC
Incarcare: 16A
Instalare: in doza
Intrerupator incorporat: 2-poli, 16A
Gama temperatura de confort: +5°C; +40°C pentru fiecare eveniment
Gama de temperatura economica: +5°C; +40°C pentru fiecare eveniment
Protectie: IP 21
Dimensiuni (I x l x a): 82 x 82 x 40 mm
Ecran: 176 x 220 pixels, TFT
Certificate: VDE, BEAB
Marcaj: CE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *